Logo Kamerkoor Vocoza

Word donateur van Vocoza

Kamerkoor Vocoza wil graag bijzondere concerten blijven geven. Concerten die opvallen door de eigenzinnige interpretaties van (soms overbekende) klassieke werken, of juist met programma's met minder bekend repertoire - voor volwassenen, kinderen en dieren. Sommige van die concerten kosten relatief veel geld, omdat ze vrij uitgebreide instrumentale bezettingen of solistische bijdragen vereisen. Voor een relatief klein koor als Vocoza zijn zulke programma's niet alleen een muzikale, maar ook een financiële uitdaging.

Als u Vocoza wilt ondersteunen, dan kan dat door donateur van Vocoza te worden. Als donateur houden we u natuurlijk op de hoogte van alle concerten en data, krijgt u uw kaarten tegen gereduceerd tarief, en reserveren wij een goede plek voor u in de zaal. Maar bovenal helpt u Vocoza mooie concerten te blijven geven.

Hoe wordt u donateur van Vocoza?

Maak 30 euro of meer over op girorekening NL05INGB0005057219 t.n.v. Vocoza in Amsterdam, en vermeldt daarbij duidelijk uw naam en adresgegevens. Wij zorgen vervolgens voor een jaarlijkse herinnering.