Logo Kamerkoor Vocoza |<< opnieuw beginnen
Flyer Bonjour Tristesse

Bonjour tristesse – Wees gegroet verdriet. Franse dichters als Éluard en componisten als Poulenc delen een voorliefde voor de tegendraadse wending. Voor surrealisme dat het werkelijke gezicht van de mens laat zien. Zoals Picasso de wereld schokte met de ontluisterende schoonheid van de vrouwen van lichte zeden in de Rue d’Avignon.

Kamerkoor Vocoza presenteert ‘een boeket van naakte regen’ in de vorm van een programma met volledig Franse 20e-eeuwse vocale muziek. Een serieus religieus begin (O Sacrum Convivium van Messiaen, Duruflé’s Quatre Motets, Quatre petites prières van Poulenc) gaat over in wereldlijke muziek over de seizoenen en de vrede (Caplets Inscriptions Champêtres, Le vrai visage de la paix van Escher, Calme des Nuits van Saint-Saëns), de liefde en de natuur (Trois chansons van Debussy, Trois Beaux Oiseaux du Paradis van Ravel) en mondt uit in het vrolijke surrealisme van Poulencs Sept Chansons.

 

 

ZA 15 juni 2013
aanvang 20.00 uur
Waalse Kerk
Oudezijds Achterburgwal 159
AMSTERDAM (route)

ZO 16 juni 2013
aanvang 20.00 uur
Nieuwe Kerk
Nieuwe Kerksplein 36
HAARLEM (route)

deel dit concert op facebook deel dit concert op facebook

Zet dit concert
in je electronische agenda.

Zet dit concert
in je electronische agenda.

  • De teksten en vertalingen van het programma vind je hier.
  • Het volledige programmaboekje download je hier
  • Reserveren doe je hier.

Entrée en reserveren

De toegangsprijs is €14,00. Jongeren tot 26 jaar en houders van CJP en Amsterdam Stadspas zijn welkom tegen halve prijs (€ 7,00). Bij reservering en vooruitbetaling voor 13 juni op NL05INGB0005057219 t.n.v. Vocoza ontvang je € 1,50 voorverkoopkorting op het volle tarief. De kaarten liggen dan voor je klaar bij de kassa. Zaal en kassa openen een half uur voor aanvang.Kamerkoor Vocoza is aangesloten bij de KCXB te Voorschoten