Logo Kamerkoor Vocoza Hollands Requiem

Een requiem voor de achterblijvers. Troost voor hen die een geliefde verloren. Johannes Brahms schreef zijn Deutsches Requiem niet voor de doden, maar voor de levenden. Een monumentaal werk dat al 150 jaar het hart raakt van gelovigen én ongelovigen. Liefdevol, troostrijk, hoopvol.
  In de hertaling van Jan Rot komt het nog dichterbij voor Nederlandse oren. Het Hollands Requiem neemt je mee, van de pijn en de vertwijfeling die de dood van iemand oproept, naar de berusting in de eeuwige cyclus, en de troostrijke gedachte dat de dood alleen het laatste woord heeft als wij vergeten.
  Kamerkoor Vocoza o.l.v. Sanne Nieuwenhuijsen overrompelt je, samen met de sopraan Titia van Heyst, de bariton Jasper Schweppe en de twee getalenteerde pianistenbroers Martijn en Stefan Blaak. Een magistraal werk komt nog dichter bij het hart.

ZA 28 april 2012
20.15 uur
Dominicuskerk
Spuistraat 12
AMSTERDAM (route)

ZO 29 april 2012
15.00 uur
Groenmarktkerk
Nieuwe Groenmarkt 14
HAARLEM (route)

Zet dit concert
in je electronische agenda.

Zet dit concert
in je electronische agenda.

  • De tekst van het Hollands Requiem vind je hier.
  • Een toelichting op het programma vind je hier.
  • Download het volledige programmaboekje
  • Reserveren doe je hier.

Entrée en reserveren

De toegangsprijs is € 17,50. Jongeren tot 26 jaar en houders van de Amsterdam Stadspas en XXXS zijn welkom tegen halve prijs (€ 8,75). Bij reservering en vooruitbetaling voor 24 april op NL05INGB0005057219 t.n.v. Vocoza ontvang je € 1,50 voorverkoopkorting op het volle tarief. De kaarten liggen dan voor je klaar bij de kassa. Zaal en kassa openen een half uur voor aanvang.

Flyer Vocoza Hollands Requiem april 2012

Kamerkoor Vocoza is aangesloten bij de KCXB te Voorschoten